Terug naar zoekresultaten

Composiet onder de loep

Composiet onder de loep

Dinsdag 18 juni 2013 - Van der Valk Hotel Eindhoven

Sector:
Tandheelkunde
Specialisatie:
Tandarts
Locatie:
Eindhoven, Noord-Brabant
Datum:
18-6-2013
8 locaties verspreid over het land • Avondcursus door Henk Alting • Bestemd voor tandartsen algemeen practicus • Accreditatie: 2 KRT punten

De cursus Composiet onder de loep vindt op 18 juni plaats in het Hotel Van der Valk Eindhoven, Aalsterweg 32, 5644 RL Eindhoven, T 040-211 60 33. Voor de route klik hier.


Composiet onder de loep

Noopt de crisis u tot het vaker indiceren van composietrestauraties? Ziet U dit als een compromis en doet het uw gevoel geweld aan? Dan opent deze cursus u de ogen voor de kwaliteiten van een onderschat restauratiemateriaal.
Naast de nauw stekende verwerking van composieten, vormgeving en esthetiek komen o.a. vergroting en het gebruik van de juiste matrices aan de orde.

Datum en locaties

De nascholing 'Composiet onder de loep' vindt plaats op de volgende data:

Dinsdag 21 mei 2013 - Amsterdam
Woensdag 29 mei 2013 - 
Rotterdam
Dinsdag 4 juni 2013 - 
Breda
Woensdag 12 juni 2013 - 
Groningen
Dinsdag 18 juni 2013 - 
Eindhoven
Woensdag 26 juni2013 - 
Hengelo
Dinsdag 02 juli 2013 - 
Amersfoort
Woensdag 10 juli 2013 - 
Utrecht e.o.

 

 

Kosten

De kosten voor deelname aan de regionale nascholing 'Composiet onder de loep' bedragen € 165,- per persoon (incl. 21% BTW). Dit bedrag is inclusief koffie/thee en een broodbuffet.

Inschrijving

U kunt zich binnenkort inschrijven via de roze "inschrijfknop". Na inschrijving voor de nascholing ontvangt u een schriftelijke bevestiging en separaat een factuur. Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u verdere informatie per e-mail. Registratie gebeurt op volgorde van binnenkomst. Deelnemers die niet meer geplaatst kunnen worden, ontvangen bericht.

Verhinderd?

Annulering dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren. Bij annulering tot uiterlijk twee weken voor de desbetreffende cursusdatum wordt € 50,- per persoon aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum kunnen wij geen restitutie verlenen. Vervanging van de deelnemer is uiteraard altijd mogelijk.

Inlichtingen

Bohn Stafleu van Loghum
Cursussen & Congressen
T: 030 638 36 38
F: 030 638 39 90
E: congressen@bsl.nl
www.bsl.nl/cuco

Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Doelgroep

De nascholing 'Composiet onder de loep' is bestemd voor:

  • Tandartsen

Docent

  Henk Alting studeerde begin 1984 af aan de opleiding tandheelkunde van de Rijks Universiteit Groningen. Na ruim vier jaar werkervaring in diverse praktijken te hebben opgedaan, vestigt hij zich eind 1988 in de Groninger binnenstad, start een buitenpraktijk op Schiermonnikoog en treedt in dienst van de opleiding tandheelkunde van de RUG. Door zijn affiniteit met adhesieve toepassingen bepaalt hij mede het gezicht van het restauratieve onderwijs aan de Groninger master-studenten. Als ‘key-educator’ volgde hij de afgelopen jaren cursussen in o.a. Duitsland, Finland, Italie, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. Tevens draagt hij bij aan productontwikkeling met vooral adhesieve toepassingen en verzorgt regelmatig in binnen- en buitenland zelf presentaties met workshops op het gebied van esthetiek en occlusieopbouw. De laatste jaren is mede door verwijzingen óók in de eigen praktijk de nadruk komen te liggen op deze interessante materie.

 

Programma

19.00 uur     Ontvangst met broodjes, koffie, thee

19.30 uur     Start cursus

20.45 uur     Pauze

21.05 uur     Vervolg cursus

22.00 uur     Einde cursus

Accreditatie

Deelname aan deze nascholing levert u 2 KRT punten op. Deze punten worden automatisch bijgeschreven in het register.