Terug naar zoekresultaten

Nursing Experience 2018

Nursing Experience 2018

6 en 7 december 2018

Sector:
Verpleging & Verzorging
Specialisatie:
Verplegend/Verzorgend
Locatie:
ReeHorst, Ede, Gelderland
Datum:
6-12-2018
Een inhoudelijke dag uit voor jou en je collega's!

Nursing Experience 2018

De Nursing Experience: twee bruisende dagen speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 40 workshops, interactieve beursvloeren, een skillslab, goodies, gadgets, accreditatie en smakelijke catering!

Hét event voor verpleegkundigen van het jaar mag je niet missen. Afgelopen editie was volledig uitverkocht, wees er daarom snel bij. Tot dat de Nursing Experience 2018 is uitverkocht heb je de mogelijkheid om van dag te wisselen. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in met je team.

Interactieve beursvloeren
Bezoek de interactieve beursvloeren met vele activiteiten, meer dan 80 stands, gadgets, carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen!

Het skillslab 
Oefen je verpleegkundig- technische vaardigheden in het skillslab zoals reanimeren, infuusprikken, zwachtelen, venapunctie en meer!

Kies uit 40 workshops
Tijdens de Nursing Experience stel je eigen programma samen. Kies uit ruim 40 workshops met uiteenlopende onderwerpen als; dementie, palliatieve zorg, Evidence Based Practice, verpleegkundig rekenen, wondzorg, wijkverpleging en veel meer!

Werk aan je carrière
De Nursing Experience biedt je de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken. Nursing vacatures, werkgevers en intermediairs zijn aanwezig op het carrièreplein. Kom langs voor tips, professionele LinkedIn foto’s, een persoonlijkheidstest en meer.

Een educatieve dag uit voor jou en je collega’s!
Kom in contact met ruim 3000 collega verpleegkundigen.

Kijk hier voor meer informatie.