Docenten en sprekers

Het succes van cursussen en congressen valt en staat met de inhoudelijke deskundigheid van docenten en sprekers. Om die reden is Cursussen & Congressen altijd op zoek naar deskundigen op diverse gebieden die in staat zijn hun boodschap op een goede, inspirerende wijze over te brengen. Kennis van de doelgroep is daarbij van essentieel belang. Mocht u geïnteresseerd zijn om als docent of spreker mee te werken aan één van onze evenementen, dan zien wij uw e-mail graag tegemoet!

Wij zullen de docenten en sprekers van onze cursussen en congressen zo goed mogelijk ondersteunen. Niet alleen met praktische informatie over het evenement, maar ook door bijvoorbeeld een standaard PowerPoint-achtergrond beschikbaar te stellen. Wij mailen deze graag naar u toe!

Graag scheppen wij de voorwaarden waarin de docenten en sprekers optimaal tot hun recht komen!

Gratis training Presenteren

Graag willen wij onze sprekers ondersteunen én inspireren bij het voorbereiden van hun presentatie door een gratis deelname aan een Training Presenteren aan te bieden! Als inhoudsdeskundige zit het met de boodschap die u tijdens uw presentatie wilt overbrengen wel goed. U bent tenslotte tot in detail op de hoogte van het onderwerp. Maar hoe zorgt u er nu voor dat de boodschap ook daadwerkelijk aankomt bij het publiek? Hoe bouwt u het verhaal goed op en welke trucs zijn er om iedereen betrokken te houden?

In een inspirerende en interactieve workshop door Ton Soons krijgt u heel veel praktische tips. Ton is inspirator, presentatietrainer en expert op het gebied van congrescommunicatie. En wij hopen natuurlijk dat u met alle praktische tips uw bijdrage aan onze evenementen tot een nóg groter succes maakt!

Wanneer u geïnteresseerd bent om deel te nemen, kunt u mailen naar CuCo.

Disclosures

Steeds meer accrediterende instanties stellen verplicht dat sprekers aan het begin van hun presentatie een slide met zogenaamde disclosures tonen. Hiervoor is een voorbeeldslide beschikbaar alsmede een korte toelichting.
 

Grote bestanden versturen

Wij vragen onze sprekers altijd om vooraf hun presentatie bij ons aan te leveren. Soms is dat, door de grootte van het bestand, lastig per e-mail. In dat geval adviseren wij u gebruik te maken van Wetransfer, een website waarmee gratis grote bestanden kunnen worden verzonden. Voor een beknopte handleiding klik hier.