Over Cursussen & Congressen

 

Uw partner voor Cursussen en Congressen

Als u een cursus of een congres organiseert moet het gewoon goed zijn. Actuele inhoud, pakkende vorm en een vlekkeloze organisatie. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen maakt het waar. Onze brochure biedt meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden.

We bekijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Accreditatie

Voor elke cursus of congres vragen wij accreditatie aan bij de desbetreffende beroepsverenigingen. Onze ervaring wijst uit dat in bijna alle gevallen accreditatie wordt toegekend. U kunt per congres op het tabblad accreditatie bekijken welke aanvragen nog in behandeling zijn en welke al zijn toegekend.  


 Bohn Stafleu van Loghum is door de accreditatiecommissie van Kwaliteitsregister  
 Verpleegkundigen & Verzorgenden geaccrediteerd voor alle bij- en nascholingen aan  
 verpleegkudingen en verzorgenden.

  

     

 

   Bohn Stafleu van Loghum is door de Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen
   geaccrediteerd voor alle bij- en nascholingen voor vaktherapeuten.

 

 

Onze missie

Deelnemers kunnen, na het volgen van een cursus/congres/e-learningmodule, met meer kennis en plezier zorg verlenen.

Onze kernwaarden zijn:

  • deskundig en betrouwbaar;
  • objectief;
  • praktijkgericht;
  • in de juist vorm;
  • netwerken;
  • inspirerend.

Algemene informatie over Bohn Stafleu van Loghum

Bohn Stafleu van Loghum is voor het Nederlandse taalgebied dé uitgeverij voor de gezondheidszorg. Wij staan voor betrouwbare vakinformatie. Daar zijn we trots op en dat willen we natuurlijk graag zo houden. We profileren ons dan ook als een 'teamlid' dat beschikt over actuele en vakgerichte informatie die de professional in de zorg helpt bij het vinden van een antwoord op vragen bij het ziekenhuisbed, in de spreekkamer of met de PDA in de hand bij de zorgvrager thuis. Binnen het vervullen van deze doelstelling is het aanbieden van nascholing een logische uitbreiding op het uitgeven van materialen. De missie van BSL Cursussen & Congressen: cursussen en congressen organiseren die maken dat de deelnemers de volgende dag met meer kennis en plezier optreden als professional in de zorg.

Routebeschrijving

Bohn Stafleu van Loghum is eenvoudig te bereiken per auto en openbaar vervoer. Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer kunt u ons vanaf NS station Houten, zowel per bus als lopend gemakkelijk bereiken. U vindt hier een uitgebreide routebeschrijving.